pomoc Potřebujete pomoc?
+420 737 892 325 (Po - Pá: 9:00 - 15:30)
akce

Pusťte slunce jen tam, kam chcete. Při zadání kódu SLUNCE teď dostanete 50% slevu.

Zbývá
-
d
-
h
-
m
5
19x hodnocení 1000+ dodaných objednávek

Reference našich zákazníků:

98%
Doprava zdarma od 995 Kč Vyrobeno na míru v ČR

Víte, jak nejlevněji rozdělit pokoj?

...
Autor článku

Tomáš Stín

24. 05. 2024

Často narážíme na potřebu optimalizovat prostor tak, aby vyhovoval různým potřebám a požadavkům našeho každodenního života. Ať už je to kvůli omezenému prostoru v malých bytech nebo potřebě oddělit pracovní zónu od obytné části, efektivní rozdělení místnosti se stává stále aktuálnějším tématem. Rozdělení místnosti nemusí být nutně permanentní nebo drahé. Se správnými materiály můžete vytvořit funkční a esteticky příjemné prostory, které vyhovují vašim potřebám. 

Japonské stěny jako flexibilní, efektivní a designové řešení

Japonské stěny jsou stále oblíbenější - ať už jako klasický typ stínící techniky nebo jako způsob rozdělení místnosti.

4 nejdůležitější výhody japonských stěn

  • Výběr barevných motivů

  • Různé využití

  • Vhodné pro alergiky

  • Jednoduchá montáž

Variace barev i dekorů

Milovníci designu, tohle je vaše šance! Japonské stěny nabízí obrovské množství barevných variant - stačí si jen vybrat. Pokud hledáte designový doplněk do bytu, rodinného moderního domu nebo i do kanceláře, s japonskými stěnami nešlápnete vedle. 

Rozdělení místnosti i zastínění prostoru

Výhoda japonských stěn tkví v tom, že je lze využít více způsoby. Pokud vás omrzí rozdělení pokoje, můžete je využít i jako zastínění. Japonské stěny tak představují ideální volbu pro ty, kteří hledají flexibilní a esteticky příjemné řešení pro svůj interiér.

Vhodné pro alergiky

Japonské stěny jsou ideální pro alergiky, protože jejich struktura a materiály snadno odolávají hromadění prachu a alergenů. Oproti těžkým závěsům nebo pevným příčkám, které mohou být náročné na čištění, japonské stěny lze jednoduše utírat nebo oprašovat, což minimalizuje riziko alergických reakcí. Jejich lehkost a flexibilita také umožňují častější přemístění a větrání, což přispívá k lepší kvalitě vnitřního vzduchu.

Jak na montáž

Jejich montáž je tak jednoduchá a rychlá, že vás to překvapí. Japonské stěny se kotví do zdi nebo ke stropu a ve své spodní části mají zátěžovou lištu, aby látka stěny zůstala vyrovnaná, nekrabatěla se a udržela stále stejný tvar. K montáži potřebujete pouze vrtačku s vrtákem, nůžky nebo nůž a křížový šroubovák. To vše jistě doma najdete. 

Produkt z článku:

Japonská stěna 4 drážková

Dodání do 28 dnů

od 8 110 Kč

Průměrný článek čtete 5 minut

Víže, že nakonfigurovat stínění trvá jen o minutu déle?

Zobrazit více

Chcete další rady na stínění?

Pošleme vám pár tipů do roka, které Vám usnadní výběr a peníze.

Další články

...
Autor článku

Tomáš Stín

31. 07. 2024

Plisé žaluzie, často nazývané "pliséčka," nejsou jen elegantním doplňkem interiéru, ale také praktickým řešením, které vám poskytne maximální kontrolu nad světlem a soukromím. Objevte, proč si je oblíbíte i vy!

...
Autor článku

Tomáš Stín

23. 11. 2023

Zažijte spojení s přírodou přímo ve svém obývacím pokoji. Dřevěné žaluzie nejsou jen funkcionalitou, ale i kouskem přírody, který můžete mít každý den na dosah ruky.

...
Autor článku

Tomáš Stín

16. 04. 2024

I nejkvalitnější horizontální žaluzie mohou časem podléhat opotřebení nebo poškození - zejména jejich fixační lanko, které je klíčové pro jejich správnou funkci. Přečtěte si náš návod a zvládněte opravu levou zadní.