pomoc Potřebujete pomoc?
+420 737 892 325 (Po - Pá: 9:00 - 15:30)
akce

Udělejte si to doma na podzim hezké. Při zadání kódu INTERIER teď dostanete 50% slevu.

Zbývá
-
d
-
h
-
m
5
19x hodnocení 1000+ dodaných objednávek

Reference našich zákazníků:

98%
Doprava zdarma od 995 Kč Vyrobeno na míru v ČR

6 důvodů pro pořízení plisé rolet

...
Autor článku

Tomáš Stín

31. 07. 2024

Plisé rolety, známé také jako plisé žaluzie, představují elegantní a moderní řešení pro zastínění oken. Tento typ stínění si získává stále větší oblibu díky své funkčnosti a stylovému vzhledu. Pojďme se podívat na šest důvodů, proč byste měli zvážit jejich pořízení.

1. Zajištění maximálního soukromí

S plisé žaluziemi už nebudete muset řešit zvědavé pohledy sousedů. Perfektně přiléhají k tvaru okna, ať už je jakékoliv. Tím zajišťují, že dovnitř vašeho domova nikdo neuvidí. Ať už máte okno standardní nebo atypické, plisé rolety zajistí vaše soukromí na 100 %.

2. Jednoduché a intuitivní ovládání

Ovládání plisé rolet je velmi snadné a zvládne ho opravdu každý. Můžete je nastavit pomocí šňůrové brzdy, plastového madla nebo tyče (profilu). Bez ohledu na váš věk či technické dovednosti, manipulace s nimi je hračka. Dokonce i vaše děti si s nimi poradí bez problémů.

3. Minimální údržba

Udržovat plisé žaluzie v čistotě je velmi jednoduché. Stačí je otřít měkkým kartáčem nebo vlhkým hadříkem. Pokud je třeba důkladnější čištění, můžete použít jemný prací prostředek a rolety opatrně vyprat. Tento typ stínění vám tedy ušetří spoustu času i námahy.

4. Vhodné pro jakýkoliv tvar okna

Ať už máte okno jakéhokoliv tvaru, plisé rolety se mu dokonale přizpůsobí. Trojúhelníky, lichoběžníky nebo jiné netradiční tvary oken nejsou problém. Plisé žaluzie se přizpůsobí jakémukoliv tvaru a vždy budou vypadat skvěle.

5. Široká škála barev

S plisé roletami můžete dokonale sladit interiér svého domova. Nabízíme desítky odstínů, takže si můžete vybrat přesně tu barvu, která bude ladit s vaším oknem nebo celkovým designem pokoje. Díky širokému výběru barev si můžete vytvořit atmosféru přesně podle svých představ.

6. Nehořlavý materiál

Bezpečnost je u plisé žaluzií na prvním místě. Jsou vyrobené z nehořlavého materiálu, což znamená, že se nemusíte obávat rizika požáru. I když je samozřejmě důležité zachovávat při manipulaci s ohněm opatrnost, můžete si být jisti, že vaše rolety jsou maximálně bezpečné.

Plisé rolety jsou moderním a funkčním řešením pro každý domov. Nabízejí nejen praktické výhody, ale také estetický přínos. Pokud hledáte stylové a efektivní zastínění, plisé žaluzie ze Světa stínu jsou tou správnou volbou.

Produkt z článku:

Plisé žaluzie STANDARD

Dodání do 14 dnů

od 693 Kč

Průměrný článek čtete 5 minut

Víže, že nakonfigurovat stínění trvá jen o minutu déle?

Zobrazit více

Chcete další rady na stínění?

Pošleme vám pár tipů do roka, které Vám usnadní výběr a peníze.

Další články

...
Autor článku

Tomáš Stín

23. 11. 2023

Zažijte spojení s přírodou přímo ve svém obývacím pokoji. Dřevěné žaluzie nejsou jen funkcionalitou, ale i kouskem přírody, který můžete mít každý den na dosah ruky.

...
Autor článku

Tomáš Stín

16. 04. 2024

I nejkvalitnější horizontální žaluzie mohou časem podléhat opotřebení nebo poškození - zejména jejich fixační lanko, které je klíčové pro jejich správnou funkci. Přečtěte si náš návod a zvládněte opravu levou zadní.

...
Autor článku

Tomáš Stín

21. 08. 2023

Potřebujete vyřešit zastínění místnosti, ale klasické vertikální žaluzie se vám nelíbí nebo jsou již okoukané? Máme pro vás skvělou designovou alternativu v podobě japonské žaluzie (resp. japonské stěny). Hodí se do bytů i kanceláří a má skvělé využití.