pomoc Potřebujete pomoc?
+420 737 892 325 (Po - Pá: 9:00 - 15:30)
akce

Pusťte slunce jen tam, kam chcete. Při zadání kódu SLUNCE teď dostanete 50% slevu.

Zbývá
-
d
-
h
-
m
5
19x hodnocení 1000+ dodaných objednávek

Reference našich zákazníků:

98%
Doprava zdarma od 995 Kč Vyrobeno na míru v ČR

Proč se vertikální žaluzie na míru vyplatí

...
Autor článku

Tomáš Stín

04. 12. 2023

Vertikální žaluzie se stávají stále populárnějším prvkem v interiérovém designu, a to nejen v komerčních prostorách, ale i v domácnostech. Montují se buď na zeď nebo na strop. Jejich montáž je navíc jednoduchá, takže si je snadno zvládnete namontovat sami. Dovolte nám, abychom vás provedli tímto moderním a praktickým prvkem, který si jistě najde své místo i u vás.

Design i funkčnost: Vertikální žaluzie do oken vaší kanceláře i domácnosti

Vertikální žaluzie nejsou jen prostředkem k regulaci světla a soukromí, ale také elegantním designovým prvkem pro váš interiér. Jejich vertikální lamely přinášejí do místnosti moderní vzhled a umožňují vám snadnou kontrolu nad intenzitou světla. Vhodné jsou na zastínění větších ploch jak do kanceláří, tak do domácností. Dokonce s nimi můžete v případě potřeby i rozdělit místnost. 

Vertikální žaluzie ze Světa stínu: Cena, která stojí za to

Pokud hledáte žaluzie, které budou plně odpovídat vašim potřebám a vkusu, látkové vertikální žaluzie na míru mohou být bezpochyby tou správnou volbou. Naše žaluzie navíc pořídíte již od 600 Kč/kus. Vybrat si přitom můžete z několika barevných variant i typů látky. Kromě klasické látky totiž nabízíme i zatemňující, které oceníte zejména pro “jižní” okna. Zatemňovací vertikální žaluzie totiž ještě lépe ochrání váš interiér či kancelář před přímým sluncem, a tedy i před přehříváním místnosti. 

Jednoduchá montáž na strop

Nikdy jste nemontovali žaluzie? Nebojte se, montáž našich žaluzií je velmi snadná a zvládnete ji i bez znalosti jakýchkoli montážních postupů. Díky našim srozumitelným návodům zvládnete vše sami. Ušetříte tak peníze za profesionálního montéra a ještě budete mít skvělý pocit ze své dobře vykonané práce. Žaluzie se připevňuje na strop a k jejímu připevnění budete potřebovat jen vrtačku s vrtákem, nůžky a křížový šroubovák.  

Snadná údržba a čištění

Vertikální žaluzie jsou i velmi praktickým řešením. Jejich jednoduchý design usnadňuje čištění – stačí otřít lamely vlhkým hadříkem a vaše žaluzie budou opět vypadat jako nové. Ovládání je řešeno pomocí řetízku, který otáčí jezdci s lamelami, čímž reguluje míru stínění.

U nás si vybere každý

Ať už hledáte způsob, jak oživit svůj interiér, potřebujete zastínit okno své kanceláře nebo jen rozdělit místnost, u nás si vyberete. Díky své jednoduchosti je dokážete namontovat za pár minut sami, jsou snadno ovladatelné, snadno se čistí a mohou se stát skvělým designovým doplňkem. Vertikální žaluzie STANDARD ocení zejména ti, kteří hledají snadné, funkční řešení. Pokud čekáte od žaluzií co nejdelší životnost, doporučujeme zakoupit Vertikální žaluzie LUX, které mají jezdce, na nichž jsou zavěšeny lamely, vyrobené s kovovou distancí. 

Produkt z článku:

Vertikální žaluzie LUX

Dodání do 14 dnů

od 999 Kč

Průměrný článek čtete 5 minut

Víže, že nakonfigurovat stínění trvá jen o minutu déle?

Zobrazit více

Chcete další rady na stínění?

Pošleme vám pár tipů do roka, které Vám usnadní výběr a peníze.

Další články

...
Autor článku

Tomáš Stín

31. 07. 2024

Plisé žaluzie, často nazývané "pliséčka," nejsou jen elegantním doplňkem interiéru, ale také praktickým řešením, které vám poskytne maximální kontrolu nad světlem a soukromím. Objevte, proč si je oblíbíte i vy!

...
Autor článku

Tomáš Stín

23. 11. 2023

Zažijte spojení s přírodou přímo ve svém obývacím pokoji. Dřevěné žaluzie nejsou jen funkcionalitou, ale i kouskem přírody, který můžete mít každý den na dosah ruky.

...
Autor článku

Tomáš Stín

16. 04. 2024

I nejkvalitnější horizontální žaluzie mohou časem podléhat opotřebení nebo poškození - zejména jejich fixační lanko, které je klíčové pro jejich správnou funkci. Přečtěte si náš návod a zvládněte opravu levou zadní.